Dissabte, 21 De Abril De 2018
Plaça Major, 12, Bellver de Cerdanya - 25720
Telèfon: 973 510 016
Fax: 973 510 247

Novetats

13/04/2018

Vols pujar al Bus de la Festa?


Foto

És un servei de transport gratuït adreçat als joves de 16 a 35 anys per anar a les Nits Joves de les Festes Majors de Cerdanya

El Bus de la Festa està dins del programa Reducció de Riscos en l'oci nocturn i és un servei que consisteix en oferir transport gratuït als joves de 16 a 35 anys a les Nits Joves de les Festes Majors de Cerdanya. L'objectiu és reduir els riscos en relació a la conducció d'automòbils sota els efectes de l'alcohol i altres substàncies.

Per poder utilitzar el servei cal tenir el carnet del Bus de la Festa, que cal sol·licitar  al Consell Comarcal, al teu local jove o al teu Ajuntament.

També es pot fer la sol·licitud online  Sol·licitud_autorització_busfesta  omplint el següent form,ulari i retornant-lo signat juntament amb una fotografia mida carnet al següent correu electrònic cultura@bellver.org. 

Quan el carnet estigui fet ens posarem en contacte amb tu perquè el passis a recollir. Per pujar al bus de la festa caldrà que ensenyis el DNI i el carnet del Bus de la Festa a l'agent de seguretat i sobretot que compleixis la normativa!

El lloc on pararà el Bus de la Festa per portar-vos a les Nits Joves és a la Plaça Sant Roc de Bellver.

Quan feu el viatge de tornada cap a casa haureu d'agafar el bus al mateix lloc on us ha deixat!

El Bus de la Festa farà un màxim de 2 viatges d'anada i 2 viatges de tornada.

Més informació a Bus de la Festa


Informació addicional


Xarxes socials
Destacats

Mapa Web