Dimecres, 21 De Agost De 2019
Plaça Major, 12, Bellver de Cerdanya - 25720
Telèfon: 973 510 016
Fax: 973 510 247

Novetats

29/11/2018

Outlet Cerdanya - Puríssima 2018


Foto

A Talló, del 5 al 9 de desembre.

Després de lèxit de les edicions passades, lOutlet Festival Cerdanya torna per la Puríssima i es consolida com un dels esdevaniments de referent en el sector, al Pirineu.

Lubicació denguany és a Talló, una entitat de població del municipi cerdà de Bellver de Cerdanya.

Del 5 al 9 de desembre, coincidint amb la Puríssima, disposareu duna àmplia gamma dactivitats a realitzar amb tota la família.

En aquesta edició lOutlet Cerdanya Festival estarà situat a lOficina dinformació - Parc Natural del Cadí-Moixeró.

La part de loutlet de moda la trobarem a la planta baixa i al pati exterior. Shabilitaran unes carpes de grans dimensions amb calefacció, també hi haurà facilitat daparcament.

Hi trobareu les principals marques de moda i complements com Superdry, Pepe Jeans, Pretty Ballerines, Mascaró, Oakley, Rayban, Tsunami, Grifone, Playmobil, Petrol, Boxley, Mus&Bonbon, entre daltres, que oferiran els seus productes amb descomptes de fins al 70%. També es faran activitats complementàries com propostes gastronòmiques en moderns food trucks, animació i atraccions infantils, DJs, música en directe... i moltes més sorpreses!

Podeu trobar tota la informació a www.outletcerdanya.com i si seguiu els seus perfils de Facebook i Instagram podreu participar sortejos i estareu informats de les marques participants i de les activitats previstes.


Informació addicional


Xarxes socials
Destacats

Mapa Web