Dissabte, 24 De Febrer De 2018
Plaça Major, 12, Bellver de Cerdanya - 25720
Telèfon: 973 510 016
Fax: 973 510 247

Inscripció fires

05/08/2017

VII Fira d'Artesans i Oficis


Foto

INSCRIPCIÓ A LA VII FIRA D'ARTESANS I OFICIS DE BELLVER DE CERDANYA (5 i 6 d'agost)


VII FIRA DARTESANS I OFICIS DE BELLVER DE CERDANYA

La fira es situarà a la plaça de lajuntament de Bellver de Cerdanya, el dissabte 5 i diumenge 6 dagost de 2017.

El muntatge de les parades es farà de 8 a 10h. del matí (es prega puntualitat en el muntatge) i lhorari de la fira serà a partir de les 10h. fins a les 8h. del vespre.

El producte a exposar cal que sigui realitzat artesanalment i es prioritzarà la creativitat i loriginalitat. També es valorarà la singularitat de la parada. Prioritzarem les parades davant les carpes.

Es prioritzarà la gent que faci demostracions de la seva feina. Si algú fa tallers per la mainada voldríem que ens ho especifiquéssiu ( tipus de taller, nº nens assumible, cost, etc...)

Lorganització subministrarà punts de llum per tal dil.luminar  les parades, però serà responsabilitat de cada participant portar el material elèctric.

L´espai de la fira està limitat a un cert nombre de parades. Per tal de garantir

diversitat d´articles i productes , hi haurà un nombre màxim de parades amb la mateixa activitat.

La participació en la fira implica el pagament duns drets dinscripció de 25¬ (aquests preus són per parades amb una mida màxima de 3 metres).

Per participar-hi s´haurà d´emplenar el full de sol.licitud que s´adjunta i enviar-lo al correu electrònic: firadartesaniaioficis@gmail.com, abans del 15 de maig.

La sol.licitud haurà d´anar acompanyada d´un parell de fotografies del producte a exposar.

Una vegada us hagin confirmat la participació, haureu de reservar la vostra plaça fent l´abonament del cost de la fira al nº de compte que ja us indicarem en un marge de 5 dies. Si durant aquests dies no s´ha fet l´ingrés, es donarà per entès que no us interessa participar a la fira i es donarà la plaça a un altre artesà.

Per qualsevol consulta trucar a : Mireia ( 619492526) i Anna (608003518).

Àlbum fotogràfic


Informació addicional :


Xarxes socials
Destacats

Mapa Web