Dimecres, 29 De Gener De 2020
Plaça Major, 12, Bellver de Cerdanya - 25720
Telèfon: 973 510 016
Fax: 973 510 247

Inscripció fires

16/08/2019

XXVII Fira Pirineu Esport i Natura


Foto

Per participar a la XXVII Fira Pirineu Esport i Natura cal enviar un correu electrònic a clubesquibellver@gmail.com


Any rera any, als inicis de la temporada desquí, torna la Pirineu Esport i Natura, del 6 al 9 de desembre. Una fira què combina, loci, el turisme actiu, lartesania i lesport al Pirineu. Són ja vint-i-dos edicions daquesta fira què ha anat evolucionant i creixent al llarg dels anys.

La Pirineu Esport i Natura va nèixer com a un senzill mercat dintercanvi entre famílies, per aprofitar el material que temporada rera temporada ja no podien aprofitar però continuava en bon estat. Aquest sistema dintercanvi, promogut pel Club Esquí Bellver, va tenir molt bona acollida i ben aviat va consolidar-se.

Poc a poc el mercat va anar agafant més ressó, fet què va ocasionar laparació dexpositors del món de lesport. Amb els anys, la zona dexposició va ampliar-se amb la de natura degut a lestret lligam què, inevitablement, tenen les activitats esportives al Pirineu.

Actualment la Pirineu Esport i Natura integra el MERCAT DESQUÍ DOCASIÓ, organitzat i gestionat pel Club Esqui Bellver; la ZONA DEXPOSICIÓ, que inclou expositors, xerrades i actvitats; i el MERCAT ARTESANAL, la proposta més nova.

 

Per participar a la XXVII Pirineu Esport i Natura cal enviar un correu electrònic a clubesquibellver@gmail.com
Xarxes socials
Destacats

Mapa Web