dimecres, 26 de abril de 2017
Plaça Major, 12, Bellver de Cerdanya - 25720
Telèfon: 973 510 016 Fax: 973 510 247

Inscripció fires

INSCRIPCIÓ A LA VII FIRA D'ARTESANS I OFICIS DE BELLVER DE CERDANYA (5 i 6 d'agost)

... + info

Inscripcions a la Fira de Sant Llorenç XXXV Mercat de productes alimentaris artesanals del Pirineu.

... + info

Inscripcions a la XLIII Fira Ramadera de Bellver de Cerdanya 2017

... + info

Any rera any, als inicis de la temporada desquí, torna la Pirineu Esport i Natura. Una fira què combina, loci, el turisme actiu, lartesania i lesport al Pirineu. Són ja vint-i-dos edicions daquesta fira què ha anat evolucionant i creixent al llarg dels anys.

La Pirineu Esport i Natura va nèixer com a un senzill mercat dintercanvi entre famílies, per aprofitar el material que temporada rera temporada ja no podien aprofitar però continuava en bon estat. Aquest sistema dintercanvi, promogut pel Club Esquí Bellver, va tenir molt bona acollida i ben aviat va consolidar-se.

Poc a poc el mercat va anar agafant més ressó, fet què va ocasionar laparació dexpositors del món de lesport. Amb els anys, la zona dexposició va ampliar-se amb la de natura degut a lestret lligam què, inevitablement, tenen les activitats esportives al Pirineu.

Actualment la Pirineu Esport i Natura integra el MERCAT DESQUÍ DOCASIÓ, organitzat i gestionat pel Club Esqui Bellver; la ZONA DEXPOSICIÓ, que inclou expositors, xerrades i actvitats; i el MERCAT ARTESANAL, la proposta més nova.

 

Per participar a la XXIII Pirineu Esport i Natura cal enviar un correu electrònic a esports@bellver.org

... + info

Xarxes socials
Destacats

Mapa Web